نماز

دانلود رایگان نماز 

این محصول با ارزش “ نماز “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۵۰   (( بسم رب الشهدا و الصدیقین )) سیمای نماز درس : شیوه گفتاری و نوشتاری پاییز : ۱۳۸۵ پیام حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به سمینار (( اقامه نماز )) نماز ، رکن اصلی دین است و باید اصلی ترین جایگاه را در زندگی مردم داشته باشد . …هیچ وسیله ای مستحکم تر ودائمی تر از نماز برای ارتباط میان انسان با خدا نیست ، مبتدی ترین انسان ها دررابطه خود با خدا را به وسیله نماز آغاز می کنند . … نماز با حضور و با توجه ، نمازی که از یاد و ذکر سرشار است ، نمازی که آدمی در آن با خدای خود سخن می گوید و به او دل می سپارد . نمازی که والاترین معارف اسلام را پیوسته به انسان می آموزد. چنین نمازی انسان را از پوچی و بی هدفی و ضعف میرهاند و افق زندگی را در چشمش روشن می سازد و به او همت و ارده و هدف می بخشد ، و دل او را از میل به کجروی گناه و پستی نجات می دهد . از این رو است که نماز در همه حالات حتی در میدان نبرد و در سخت ترین آزمایشهای زندگی ، اولویت خود را از دست نم یدهد . انسان همیشه به نماز ، محتا …

این محصول “نماز  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:یاهو شاپ

 

همچنین ببینید

دانلود تحقیق فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا ۸ص

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 8   فرآوری مواد غذایی با استفاده از فشار هیدروستاتیک بالا مقدمه مواد غذایی را می توان با استفاده از فرآیندهای حرارتی یا غیر حرارتی نگهداری نمد. فرآیندهای حرارتی (تحت عناوین حرارت دادن و پختن )علاوه بر غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها، بر کیفیت مواد غذایی نیز اثر می گذارند. این در حالی است که ،رآیند های غیر حرارتی که برای غیر فعال کردن میکرو ارگانیسم های عامل فساد مورد استفاده قرار می گیرند. تاثیری بر کیفیت ماده غذایی ندارند. فناوری فشار بالا، به علت غیر فعال کردن میکروازگانیسم ها و آنزیم ها و همچنین تولید محصولاتی با کیفیت بالا اهمیت خاصی در صنایع غذایی پیدا کرده است . در ابتدا فناوری فشار بالا در تولید انواع سرامیک ، استیل و آلیژهای خاصی مورد استفاده قرار می گرفت . در هه گذشته، فناوری استفاده از آن در صنایع غذایی نیز گسترش یافت . اثر فشار های زیاد در غیر فعال نمودن میکروارگانیسم ها از آغاز قرن بیستم شناخته شد. در دهه گذشته نیز تلاش های زیادی در جهت امکان استفاده گسترده از این فناوری در صنای ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *