زلزله

دانلود رایگان زلزله 

این محصول با ارزش “ زلزله “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۸   زلزله زمين لرزه يكي از وحشتناك ترين پديده هاي طبيعت محسوب مي شود. اغلب زميني را كه روي آن ايستاده ايم، به صورت تخته سنگ هاي صلب و محكمي تصور مي كنيم كه از استحكام زيادي برخوردار است. هنگامي كه زمين لرزه اي روي مي دهد براي لحظه اي اين تصور بر هم مي ريزد، اما طي همان لحظه كوتاه خسارت هاي شديدي وارد مي شود. با توجه به پيشرفت هايي كه در حوزه علوم مختلف صورت گرفته است، دانشمندان توانسته اند نيروهايي را كه باعث زمين لرزه مي شود، شناسايي كنند. علاوه بر آن با استفاده از فناوري هاي نوين مي توان شدت يك زلزله و مكان آن را حدس زد. مهم ترين كار باقي مانده آن است كه راهي براي پيش گويي زمين لرزه بيابيم تا مردم هنگام وقوع آن غافلگير نشوند. تكان هاي زمين: زمين لرزه در واقع ارتعاشي است كه در طول پوسته زمين به حركت در مي آيد. اگر يك كاميون بزرگ از نزديكي منزل شما عبور كند، خيابان را به لرزه مي آورد و شما احتمالاً لرزه هاي خانه را احساس مي كنيد، در اين حالت مي توان گفت كه زمين لرزه كوچكي رخ داده است، اما ك …

این محصول “زلزله  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:یاهو شاپ

 

همچنین ببینید

تحقیق درباره نگهداري مواد غذايي

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: 22   ضرورت نگهداري مواد غذايي : انسان از ديرباز به ضرورت نگهداري مواد غذايي مورد مصرف خود پي برده است . ضرورت نگهداري مواد غذايي در ملل قديم و در سرزمين هاي مختلف و همراه با زندگي انسان ، به طور گسترده و فراگير ، مطرح بوده است . شايد بتوان ادعا كرد كه ضروري ترين و بالطبع اولين تكنيكي كه بشر براي تداوم حيات خودش ابداع كرده است ، تكنيك استفاده از عوامل و منابعي مي باشد كه مي توانست او را در افزايش قابليت نگهداري فرآورده هاي غذايي ياري نمايد . مشكل افزايش مصرف مواد غذايي در جهان و وجود محدوديت هاي افزايش توليد مواد غذايي ، تعادل مصرف و توليد مواد غذايي را به هم زده و خصوصاً در كشورهاي جهان سوم و عقب نگه داشته شده ، منجر به قحطي و گرسنگي عمومي شده و خواهد شد. افزايش ضايعات فرآورده هاي زراعي پس از برداشت در كشورهاي فوق الذكر كه از فن آوري پاييني برخوردارند ، خود عامل بسيار مهمي دركمبود مواد غذايي محسوب مي شود. اطلاعات مربوط به توليد كل مواد غذايي در سال 1992 نشان مي دهد كه به اندازه كافي مواد غذ ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *