آموزش

دانلود رایگان آموزش 

این محصول با ارزش “ آموزش “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.

لینک دانلود و خرید پایین توضیحات فرمت فایل word  و قابل ویرایش و پرینت تعداد صفحات: ۲۸   آموزش مقدمه گامـي نـو:مااصرار نداريم كه شيوه آموزشي جديد ارائه نماييم بلكه شيوه هاي كلاسيك را اصلاح و بهبود بخشيم. عوض كردن هر سيستم فرق نمي كند آموزشي – مالي- اداري۰۰۰ هزينه هاي زيادي مصرف مي كند مثل تعديل نيروي انساني، هزينه هاي اداري ـ آموزشي و امكانات جديد و … ولي اصلاح و بهبود هزينه كمي مي برد، بهره وري را افزايش مي دهد و ما از حداقل امكانات مي توانيم حداكثر استفاده را ببريم.ما نبايد از شيوه هاي غربي و شرقي به طور مطلق استفاده نماييم بلكه شيوه هاي تجربه شده مثل ژاپن را به سبك ملي و ايراني تغيير و تطبيق دهيم و از آن بهره مند شويم.ما سعي داريم با تلفيق شيوه هاي آموزشي موجود و بكار بردن مهارتهاي زير:- مديريت – زندگي – مشاهده – مشاركت – محيط- ارتباطبعد از هر دوره آموزش كساني را تربيت كرده باشيم كه توانايي كار عملي همراه با مهارتهاي نفوذ و ارتباط را به آساني بكار ببرند.وظيفه ما نشان دادن راه نو و هدفمند مي باشد كه بارها بدون برنامه و به تنهايي طي كرده و آن را رها كرده ايم.ما در …

این محصول “آموزش  “توسط پورتال ایران فایل جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع:یاهو شاپ

 

همچنین ببینید

دانلود پاورپوینت بیوشیمی لیپیدها و قندها

  دسته بندی : پاورپوینت   نوع فایل:  ppt  _ pptx ( قابلیت ویرایش  )    قسمتی از محتوی متن پاورپوینت :    تعداد اسلاید : 143 صفحه بیوشیمی لیپیدها و قندهامقطع کارشناسی ارشد (2 واحد نظری) کربوهیدرات ها - شیمی کربوهیدرات ها و روشهای نامگذاری - بررسی خواص شیمیایی و فیزیکی و هیدرولیز آنها - روشهای آنالیز قندها - خصوصیات زیستی کربوهیدراتها و بیماریهای مرتبط لیپیدها - شیمی کلی لیپیدهای ساده و کمپلکس و روشهای نامگذاری - روشهای آنالیز شیمیایی لیپیدها - لیپیدهای غذایی و وابستگی سلامت جسمانی به آنها - بررسی فعالیت های زیستی لیپیدها در ارتباط با بیماریها دکتر پوراسماعیل منابع :- بیوشیمی لنینجر (آخرین ویرایش) - روشهای تجزیه دستگاهی دکتر حسن زاده خیاط- جزوه درسی بیوشیمی لیپیدها و قندها دکتر پوراسماعیل Carbohydrate Structure دکتر پوراسماعیل Carbohydrates Cn(H2O)n 70-80% human energy needs (US~50%) >90% dry matter of plants Monomers and polymers Functional properties Sweetness Chemical reactivity Polymer functionality دکتر پوراسماع ...

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *