خانه / فنی و مهندسی / مقاله در مورد آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

مقاله در مورد آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه

دانلود رایگان مقاله در مورد آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” مقاله در مورد آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


لینک پرداخت و دانلود *پایین مطلب * فرمت فایل :Word ( قابل ویرایش و آماده پرینت )   تعداد صفحه۱۰   بخشی از فهرست مطالب         آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه   1 – هدف و دامنه کاربرد    هدف از تدوین این استاندارد ارائه روش برداشت و عملیاتی است که باید به منظور حفظ کیفیت و جلوگیری از فساد گوجه فرنگی انجام گیرد .    این روش در مورد گوجه فرنگی هائی که به مصرف فرآیند صنعتی می‏رسند کاربرد ندارد .    2- آماده سازی گوجه فرنگی    2-1- برداشت : گوجه فرهنگی باید در هوای خشک برداشت شود .    2-1-2- میزان رسیده بودن گوجه فرنگی در هنگام برداشت بستگی به عوامل زیر دارد:    – مقصد ترابری    – مدت ترابری    – شرایط ترابری    – مورد یا موارد مصرف    – مدت مورد نظر برای نگهداری    – زمان مورد نظر برای عرضه به بازار    2-1-3- رنگ گوجه فرنگی مهمترین ضابطه برای تعیین زمان برداشت می‏باشد ( رجوع شود به جدول …

این محصول “مقاله در مورد آئین کار نگهداری و ترابری گوجه فرنگی در سردخانه  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *