خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن

دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن

دانلود رایگان دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


انسان موجودی است همه چیز خوار یعنی همانطور که به میوه‌جات، سبزیجات و غلات و … احتیاج دارد به غذاهای پروتئینی و لبنی نیز احتیاج دارد زیرا این مواد غنی از ریز مغذی‌ها و ویتامین‌های ضروری برای بدن هستند که حذف مطلق آنها منجر به ایجاد مشکلات فراوان برای فرد خواهد شد. بنابراین در این مبحث به بررسی ویژگی‌ها و شرایط نگهداری این مواد با ارزش می‌پردازیم. گوشت به بافت های حیوانی اطلاق می شود که برای مصرف غذایی مناسب باشند. به عبارتی گوشت مجموعه ای از بافت های عضلانی، چربی، پیوندی و استخوانی است که از لاشه ی حیوانات  یا دام های گوشتی به دست می آید. گوشت از نظر استاندارد گوشت عبارت است از مجموعه بافت های عضلانی – اسکلتی لاشه ی دام های کشتاری که با بافت  های چربی و پیوندی مربوطه نیز همراه باشد. در ضمن به اعضای خوراکی دام مانند دل ، جگر، قلوه ، مغز و زبان نیز اصطلاحاً اعضای گوشتی گفته می شود. گوشت لخم چیست؟ گوشت لخم عبارت است از گوشت یا بافت های ماهیچه ای حیوانات که ترکیب آن با اندام های داخلی نظیرکلیه و جگر ( که مجموعاً احشاء اطلاق می شوند)، اختلا …

این محصول “دانلود مقاله گوشت قرمز و نگهداری آن  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *