خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله نشاسته فوق تصفیه خوراکی

دانلود مقاله نشاسته فوق تصفیه خوراکی

دانلود رایگان دانلود مقاله نشاسته فوق تصفیه خوراکی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله نشاسته فوق تصفیه خوراکی “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


شکل نشاسته: در زیر میکروسکوپ دانه های نشاسته، کروی تا بیضی با سطح نسبتاً صاف می باشد . اندازه دانه های نشاسته بسیار متغیر و بین ۰۰۷/۰ – ۰۰۲/۰ میلی متر است. در صورت تست و مشاهده ، ملاحظه می گردد که سطح نشاسته را لایه یا غشایی از پروتئین قابل تورم احاطه می نماید . پروتئین در قسمت خارجی ، شکل لوله پلاستیکی را به خود گرفته که در اثر این امر سطح زبری در روی دانه های نشاسته بوجود می آید . از طرفی درون دانه های نشاسته ، مولکول های نشاسته قرار دارند که قابل روئیت نمی باشند . قابلیت آبگیری نشاسته : غشاء پروتئین می تواند آب را جذب نماید . آب روی قسمت سطحی دانه های نشاسته می چسبد . در دمای معمولی خمیر ، یعنی دمای ۳۰ – ۲۰ درجه سانتی گراد ، این آب به درون دانه های نشاسته نفوذ نمی کند . به طور کلی نشاسته گندم می تواند ۱ وزن خود آب جذب نماید . البته قابلیت آبگیری دقیق نشاسته به مراتب بالاتر است زیرا ۱۰۰ گرم نشاسته گندم در واقع حاوی ۸۶ گرم نشاسته بوده و مابقی از آب تشکیل شده است . قابلیت آبگیری نشاسته اهمیت زیادی در جذب آب یا بازدهی خمیر دارد اصولاً ۱۰۰ گرم آرد گندم با خاکستر حدود ۵۵/۰  درص …

این محصول “دانلود مقاله نشاسته فوق تصفیه خوراکی  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *