خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله مسائلی مربوط به طرز تهیه شیرینی ( کلوچه )

دانلود مقاله مسائلی مربوط به طرز تهیه شیرینی ( کلوچه )

دانلود رایگان دانلود مقاله مسائلی مربوط به طرز تهیه شیرینی ( کلوچه ) ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله مسائلی مربوط به طرز تهیه شیرینی ( کلوچه ) “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


خرده های خمیر کلوچه هنگامی که گرد می شوند ومورد استفاده قرارمی گیرند زمانی مشاهده می شود که فرمول ترکیبی کم وزیاد شده باشد ودرصد زیادی ازروغن درهنگام مخلوط کردن پخش نشود هنگامی که روغن درخمیر ریخته می شود ، روغن باعث نرمی وتردی می شود خمیر می تواند سرد شود تا مشکلی پیش نیاید. – خمیر کلوچه نرم وچسبنده است خمیر ازهم زدن آرد بدست می آید ، روغن تمام ذرات آرد رانمی پوشاند بنابراین افزودن ترکیب لازم است مایع زیاد خمیر راچسینده می سازد. خمیر راباید خیلی سریع هم زد همچنین باهم زدن زیاد نتیجه بهتری بدست می آید. –  خمیر کلوچه سفت است وپهن می کنند این به علت هم زدن زیاد وافزودن ژلاتین است اگرپروتئین بالا باشد ۲۰% نشاسته غلات (ذرت) می توان افزود – انقباض کلوچه ها بعدازتکه تکه کردن روغن وشکر به مقدارکم ومایع به مقدارزیاد به آن اجازه می دهد تا خمیر شل شود قبل ازاین که قوام بیاید – کلوچه هاخیلی سریع پخته می شوند به علت شکرزیاددرترکیب کلوچه است – رنگ کلوچه ها متغیر است وممکن است تیره شوند این به علت ترکیب نادرست بوده وشکروشربت خوب مخلوط شده است – کلوچه ها دراندازه واشکال متفاوتی هست …

این محصول “دانلود مقاله مسائلی مربوط به طرز تهیه شیرینی ( کلوچه )  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *