خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله سرکه سازی

دانلود مقاله سرکه سازی

دانلود رایگان دانلود مقاله سرکه سازی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله سرکه سازی “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


تولید سرکه: آب میوه ها، وقتی در حرارت محیط قرار داده می شوند، خیلی سریع در آنها تخمیر الکلی، به وسیله مخمرها، انجام می شود. سپس، در نتیجه فعالیت باکتری های استیک، الکل حاصل اکسید شده و به اسید استیک مبدل می گردد. اگر اسید استیک به مقدار کافی تولید گردد، محصول حاصل را سرکه می نامند. بدین ترتیب سرکه با دو پدیده حیاتی (بیولوژیک) تخمیر الکلی و سپس اکسید شدن الکل، از محلول های قندی یا نشاسته ای ، به وجود می آید. احتمالاً ، سابقه سرکه سازی در تاریخ به قدمت تولید نوشابه های الکلی بوده و به حدود ۱۰۰۰۰ سال پیش برمی گردد. زیرا استحاله، در واقع فساد محلول های الکلی است که در آنها الکل به اسید استیک تغییر ماهیت می دهد. مردم بابل حدود ۵۰۰۰ سال پیش از میلاد مسیح از شربت تخمیر شده خرما، سرکه می ساختند. تعریف سرکه از نظر غلظت اسید استیک در کشورهای مختلف کم و بیش متفاوت است. چنانچه سرکه استاندارد کشور ما باید حاوی حداقل ۵ درصد اسید استیک باشد. در حالی که مقررات کشور فرانسه حداقل ۶ درصد اسید استیک را در سرکه توصیه می نماید. در برخی از کشورهای دیگر غلظت حداقل ۴ درصد پذیرفته شده است. مراحل حیاتی سرکه …

این محصول “دانلود مقاله سرکه سازی  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *