خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء

دانلود رایگان دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


باخشک کردن خرما وتولید پودر آن، ضمن افزایش مدت نگهداری انواع خرمای درجه دو و سه، امکان مصرف آن در فرمولاسیون موادغذایی صنعتی به عنوان جایگزین تمام یا قسمتی از شکر مصرفی فراهم می شود.در این تحقیق پنج واریته خرمای ایران با نام های:کبکاب بهبهان،خاصه بهبهان، سعمران آبادان،زاهدی ونیز شاهانی لارستان برای تولید پودر مورد استفاده قرار گرفتند. بعد از آنالیز واریته ها،آنها بوسیله آون تحت خلاء  در دمای۷۰oc تا رطوبت کمتر از۵% خشک شدند؛ سپس یک بار مخلوط شکرخام نیشکر وخرمای خشک وبار دیگر مخلوط شکر سفید وخرمای خشک در چهار سطح ۱۰، ۱۵، ۲۰و۳۰ درصد شکر بوسیله آسیاب خرد شدند.بعد از انتخاب بهترین نسبت شکر که۲۰ درصد بود ماده سیلیکون دی اکسید در سه سطح۵/ ۰و۱و ۵/۱% به پودر حاوی ۲۰ درصد شکر با هدف حفظ جریان پذیری(حالت پودری)به محصول افزوده شد.نتایج نشان دادند که خشک کردن خرما تحت شرایط فوق تغییر مهم و معنی داری در میزان قندهای احیاء کننده وقند کل خرما ایجاد نمی کند وPH نهائی پودر نیز حداقل به مدت شش ماه تقریباً ثابت می ماند.جریان پذیری پودر حاوی ۵/۱ درصد سیلیکون دی اکسید نیز بطور کامل به مدت شش ماه حفظ می …

این محصول “دانلود مقاله تولید پودر خرما به روش خشک کردن در خلاء  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *