خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله بهینه سازی روش تولید خیار شور تخمیری

دانلود مقاله بهینه سازی روش تولید خیار شور تخمیری

دانلود رایگان دانلود مقاله بهینه سازی روش تولید خیار شور تخمیری ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بهینه سازی روش تولید خیار شور تخمیری “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


  فرآیند تولید خیار شور به روش تخمیری ، به واسطه تولید اسید لاکتیک و ایجاد طعم و آرومای مطلوب،  دارای اهمیت است. هدف از این تحقیق بهینه سازی تولید خیار شور تخمیری  با استفاده از پاستوریزاسیون و بسته بندی خیار شور های تخمیری و تولید خیار شور تخمیری با درصد اپتیمم نمک و اسید می باشد. جهت انجام طرح،  ابتدا خیارشور به روش تخمیری  تولید گردید.  محلول مورد استفاده ،  در دو فرمولاسیون تولید گردید،  نمک مورد استفاده در تهیه محلول  اولیه، ۹%   و ۸% در نظر گرفته شد.بعد از انجام عمل تخمیر  جهت پرکردن در شیشه و انجام پاستوریزه از محلولهای با فرمولاسیون متفاوت استفاده شد.نتایج حاصل ا ز آزمایشات فیزیکو شیمیایی و حسی نشان داد  نمونه ای از خیار شور که در آن از درصد نمک ۸% و اسیدیته ۲/% در محلول اولیه جهت تخمیر و از درصد نمک ۴/۴%و اسیدیته ۶/% در محلول ثانویه جهت پرکردن در شیشه و پاستوریزه کردن استفاده شد، از نظر رنگ و طعم و بافت و خصوصیات شیمیایی بیشترین امتیاز را گرفت و جهت استفاده در صنعت به عنوان مناسبترین نمونه انتخاب شد. کلمات کلیدی …

این محصول “دانلود مقاله بهینه سازی روش تولید خیار شور تخمیری  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *