خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه ی پروتئینی از شیر دانه ی هندوانه و آب پنیر

دانلود مقاله بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه ی پروتئینی از شیر دانه ی هندوانه و آب پنیر

دانلود رایگان دانلود مقاله بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه ی پروتئینی از شیر دانه ی هندوانه و آب پنیر ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه ی پروتئینی از شیر دانه ی هندوانه و آب پنیر “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


یکی از محصولات پروتئینی دانه ی هندوانه ، عصاره ی شیر مانندی است که در سالهای اخیر مورد استقبال قرار گرفته است . برای تهیه ی محصول مورد نظر در ابتدا شیر دانه ی هنداونه طبق دو روش بلانچینگ با اتوکلاو ( ۱۲۱ درجه سانتی گراد و min 15) و بلانچینگ با آب داغ (۱۰۰ درجه سانتی گراد و min15) با ۶/۵= PH ، زمان مخلوط کردن min 15 و نسبت دانه به آب ۵ :۱ تهیه شده است . شیر گیاهی بلانچینگ بااتوکلاو در ارزیابی حسبی توسط ۲۵ نفر پانلیست طبق روش آماری در قالب طرح کامل تصادفی در سطح معنادار ۱ درصد و مقایسه ی میانگین LSD انتخاب شد و چهار نوع فرمولاسیون بر پایه ی آب پنیر بر روی شیر گیاهی برتر صورت گرفت . در نهایت نوشابه ی پروتئینی با فرمولاسیون ۷۲CC شیر دانه ی هندوانه ،  36CC آب پنیر ،  10 g شکر ، ۴۰ mg/L وانیل و ۵ mg/L اسانس برطبق روش آماری گفته شده در مقایسه با نمونه ی شاهد طبق ارزیابی حسی گروه پانلیست برترین فرمول شناخته شد . کلمات کلیدی : شیر گیاهی ، دانه ی هندوانه ، نوشابه ی پروتئینی ، آب پنیر ، نوشابه ی آب پنیر . هندوانه گیاهی یک ساله است ، گیاهی است علفی از خانواده کدوئیان (Euorbitacoae )cuc …

این محصول “دانلود مقاله بررسی امکان تولید و فرمولاسیون نوشابه ی پروتئینی از شیر دانه ی هندوانه و آب پنیر  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *