خانه / فنی و مهندسی / دانلود مقاله بررسی اثر فرایند آب پز بر کیفیت خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده

دانلود مقاله بررسی اثر فرایند آب پز بر کیفیت خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده

دانلود رایگان دانلود مقاله بررسی اثر فرایند آب پز بر کیفیت خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود مقاله بررسی اثر فرایند آب پز بر کیفیت خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


سیب زمینی به عنوان چهارمین ماده غذایی پر مصرف دنیا ( ۲۰ کیلوگرم در سال برای هر نفر ) از اهمیت ویژه ای برخوردار است . در کشور ما علیرغم اینکه سالیانه حدود سه میلیون تن سیب زمینی تولید می شود ، صنایع تبدیلی و روشهای نگهداری این محصول که در مراحل کاشت و داشت و انبار مستعد آفات و فساد می باشد مورد مطالعه چندانی قرار نگرفته است از اینرو در این مقاله سعی بر آن است تا ضمن معرفی فرآیند تولید فرنچ فرایز (خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده) ، پارامترهای مؤثر بر کیفیت آن بررسی شود. نتایج حاصل از یک ارزیابی تجربی برای تولید فرنچ فرایز از سیب زمینی قوچان نشان داد که با استفاده از محلولهای رقیق قندی یا نمکی می توان زمان سرخ شدن خلالهای سیب زمینی را پایین آورد که به این ترتیب علاوه بر کاهش میزان چربی مانده در سیب زمینی( تا حدود ۱۰-۱۵%)علاوه بر اینکه ایمنی محصول بیشتر تضمین می شود، رنگ محصول بهبود می یابد و از چروکیدگی سطحی محصول کاسته و به تردی آن افزوده می شود . کلمات کلیدی : کیفیت – خلالهای سیب زمینی – سرخ کردن – فرنچ فرایز بعد از گندم و برنج و ذرت، سیب زمینی محصول عمده کشاورزی اس …

این محصول “دانلود مقاله بررسی اثر فرایند آب پز بر کیفیت خلالهای منجمد سیب زمینی سرخ شده  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *