خانه / فنی و مهندسی / دانلود تحقیق بررسی کارخانه تولید کمپوت گیلاس در مشهد

دانلود تحقیق بررسی کارخانه تولید کمپوت گیلاس در مشهد

دانلود رایگان دانلود تحقیق بررسی کارخانه تولید کمپوت گیلاس در مشهد ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود تحقیق بررسی کارخانه تولید کمپوت گیلاس در مشهد “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


هیچ میدانید کنسرو برای اولین بار چه زمانی و چگونه به عنوان یک روش نگهداری غذا ابداع شد؟ کلمه کنسرو از واژه یونانی “نسروا” به معنی محافظت کردن گرفته شده است بنابراین می توان گفت هدف از کلمه کنسروکردن در صنایع غذایی ایجاد شرایط ی است که بتوان تحت آن شرایط محصول  مورد نظر را برای مدت طولانی نگهداری کرد در نتیجه از نقطه نظر کلی تمامی روشهای نگهداری مانند استفاده از حرارت سرما و مواد افزودنی اشعه و … در واقع نوعی روش کنسرو سازی بحساب می آید اما بعلت اینکه در کشور ما از ابتدا کار صنایع قوطی کردن مواد غذایی از کلمه کنسرو استفاده شده است عبارت کنسرو سازی فقط قوطی کردن مواد غذاییی را تعریف کرده و درواقع این اصطلاح جانشین کلمه واقعی آن یعنی نینگ یا تاینینگ شده است . تاریخچه کنسرو سازی به سال ۱۷۹۰ که دولت فرانسه با کشور های اروپایی در حال جنگ بود بر می گردد در آن زمان طولانی بودن مسافت سبب شده بود تا داشتن غذایی سالم که بتواند تا رسیدن به منطقه چنگی همان کیفیت اولیه اش را داشته باشد به مشکلی مبدل شود ناپلئون برای حل این مشکل جایزه ای به مبلغ ۱۲۰۰۰ فرانک برای کسی که بتواند این مشکل را حل ک …

این محصول “دانلود تحقیق بررسی کارخانه تولید کمپوت گیلاس در مشهد  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *