خانه / فنی و مهندسی / دانلود تحقیق استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی

دانلود تحقیق استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی

دانلود رایگان دانلود تحقیق استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی ، مقاله ، تحقیق 

این محصول” دانلود تحقیق استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی “را از یاهو شاپ دانلود نمایید.


اولین اطلاعات در زمینه فشار هیدرواستاتیک قوی بر موجودات زنده در سال ۱۸۸۳ توسط Certes بدست آمد . وی باکتریهای زنده را از نمونه های آبی که از عمق ۱۵۰۰ متری ( فشار۵۰mpa ) بدست آمده بود را ایزوله کرد و مطالعات خود را در این زمینه با استفاده از دستگاه فشار قوی که فشار هیدرواستاتیک ایجاد میکرد ادامه داد. در صنایع غذایی مهمترین کار توسط Berhite انجام شد و در ژوئن ۱۸۹۹ تحت عنوان ((تاثیر فشار در نگهداری شیر)) منتشر گردید. Hite نشان داد که در صورتی که شیر خام به مدت ۱h در معرض فشار۶۰۰mpa قرار گیرد عمر نگهداری آن در دمای اتاق به چهار روز افزایش پیدا می کند. مطالعات بعدی توسط p.w.Bridyman (برنده جایزه نوبل در فیزیک) بر روی تاثیر HPP  بر روی پروتئین ها مورد بررسی قرار گرفت. فعالیت های انجام شده در خصوص کابردهای غذایی فشارهای هیدرواستاتیک در دانشگاه کیوتوی ژاپن صورت گرفت و منجر به تشکیل انجمن ژاپنی برای فشارهای بالا در سال ۱۹۸۹ شد. و بعد از آن در سال ۱۹۹۰ اولین محصول تجاری این فرایند روانه بازار شد. و اکنون فعالیتهای دانشگاهی و صنعتی زیادی بویژه در ژاپن و اروپا در این زمینه صورت میگیرد. امروزه …

این محصول “دانلود تحقیق استفاده از فرایند HPP در غیر فعال سازی MO غذایی  “توسط پورتال  یاهو شاپ  جمع آوری و برای فروش قرار داده شده است.

منبع: یاهو شاپ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *